Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Bra att veta

Musikbordet

Skapa musik tillsammans!

Välkommen till oss!

Du behöver inte förboka entrébiljett för att komma till oss under ordinarie öppettider.

Är ni en större grupp, över 20 personer, uppskattar vi om ni förbokar besöket. Större grupper kan förboka besök alla dagar, på telefon 0454 – 56 39 50.

Förbokade skolklasser, grupper och konferensbesökare är välkomna enligt överenskommelse alla dagar.

Tid
Hur lång tid behöver man? Många undrar innan de kommer till oss! Vi rekommenderar att man avsätter en dag, och att man tar sig tid att upptäcka allt. Våra besökare med årskort väljer ofta att komma flera gånger för att på så sätt ta del av olika delar av våra aktiviteter.

Ålder
Det finns massor att prova för alla åldrar, allt från klurigheter som ska lösas till att ta en match i målvaktsspelet. De allra minsta barnen hittar våra bygg-hörnor, båtar och kul-labyrint. Många av stationerna kan man göra tillsammans, de flesta passar både barn och vuxna. Du måste ha fyllt 12 år för att besöka oss på egen hand utan en vuxen (18 år) i sällskap.

Kille med vindkraft

Energi i olika former – finns även i anläggningen.

Butik och café
Man kan besöka vår butik och vårt café utan att betala entré.

Matsäck
Det finns rum för egen matsäck på nedre plan, plats finns också sommartid i Kreapark.

Parkering
Det finns gott om gratis parkering på Kreativum.
Mer om parkeringar och bussar här >>

Hundar & andra husdjur
Djur är inte tillåtna på Kreativum, förutom ledarhundar. Vi hjälper gärna till med vatten till hunden. Lämna aldrig din hund/hundar i bilen så att det blir för varmt! Man får gå ut och in så mycket man vill under dagen.

Allergi
Specialkost för dig som inte äter allt kan förbokas om du bokar kalas eller konferens. Vi behöver veta innan för att kunna förbereda! Vårt café erbjuder ett begränsat sortiment, fråga gärna om du funderar över något. Vårt café når du på 0454 – 56 39 57. Matsäcksrum finns om man väljer att ta med egen mat.

Rökning är inte tillåten i parken eller på Kreativum.

Barnvagnar & skötbord
Man får gärna ta med barnvagn in på Kreativum. I caféet kan det vara svårt att hitta plats för barnvagn, men sittplatser finns även runt vattenland. Hiss finns mellan övre och nedre plan. Utgång till parken saknar tyvärr hiss, men vi öppnar gärna grinden och visar er gångväg runt huset! Skötbord finns på nedre plan, bakom receptionen.

Toaletter
Toaletter finns på flera ställen i anläggningen, både på övre och nedre plan.

Vattenland_familjen

Familj vid vattenland

Förvaringsskåp
Mindre förvaringsskåp finns vid kapprummet.

Borttappade och glömda saker
Har du glömt eller tappat något hos oss? Vi sparar allt i tre månader. Värdesaker lämnar vi så snart vi kan till polisen i Karlshamn. Vi skickar gärna mot portokostnad – ta kontakt med vår reception!

Borttappade föräldrar & barn
Bestäm gärna var ni träffas om ni tappar bort varandra, vid ballongen i entrén brukar vara en bra plats. Behöver du hjälp att ropa på föräldrar som tappat bort sig? Säg till i receptionen så hjälper vi er!

Säkerhet & åldersgränser
I stort sett allt hos oss fungerar för alla åldrar, men ibland sätter vi ålders- eller längdgräns. Krocksläden behöver du nå en viss längd för att kunna prova säkert, vissa av våra lov-aktiviteter blir roligare och fungerar bäst om man kan läsa. Du måste ha fyllt 12 år för att besöka oss på egen hand utan en vuxen (18 år) i sällskap.

Translate »