Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Jobba hos oss

Jobba hos oss!

Två av Sydsveriges roligaste jobb är lediga
De passar inte vem som helst

Kreativum Science Center är en speciell arbetsplats – både miljön och de roller vi har är ganska unika och med all säkerhet roligare och mer stimulerande än de flesta.

Man skulle kunna säga att alla vi som jobbar på Kreativum är utforskarguider och känsloförmedlare, på lite olika sätt och med lite olika verktyg. Vi kan knappt stava till rutin … så varierande är en vanlig arbetsdag och det här året är något utöver det (o)vanliga; vi har ny ägare i Karlshamns kommun, ny VD i Mathias som kom på plats i september och planerar vårt 20-årsfirande under 2019. Kort sagt – vi har massor på gång och behöver förstärka vårt nyfikna team. Just nu söker vi två nya medarbetare: en Marknadsförare/kommunikatör och en Anläggningsansvarig.

Det är inga jobb för vem som helst men kanske för dig?

KREATIVUM SCIENCE CENTER SÖKER ANLÄGGNINGSANSVARIG  – läs mer här! >>

KREATIVUM SCIENCE CENTER SÖKER KOMMUNIKATIONSANSVARIG – läs mer här! >>

KREATIVUM SOM ARBETSGIVARE:

En väldigt speciell arbetsplats

Tvåtusen kvadratmeter, 170 prova-på-stationer och väldigt få dagar som ser likadana ut. Kreativum Science Center är ett hus fullt av upptäckarglädje. Lusten att utforska och lära ut finns hos alla oss som jobbar här. Vi träffar människor i alla åldrar med olika kunskapsnivåer varje dag och växer av de mötena. På samma sätt utvecklas vårt medarbetarteam – tillsammans och med blicken mot nästa förbättring och wow-upplevelse.

Nyfikenhet är en förutsättning för vår verksamhet och den kommer i sällskap med en öppenhet som är viktig för oss. Vi respekterar varandras olikheter. Vi är öppna, ärliga och frågar istället för att gissa. Vi är lösningsorienterade och prestigelösa. Vi tar hand om varandra och som medarbetare ges du möjligheten att kombinera ett stimulerande, och närapå löjligt roligt jobb, med ett hemmaliv i balans.

Det händer alltid mycket på Kreativum, det är själva verksamhetens natur. Men just nu är vi en ovanligt intensiv fas. Vi har nyligen fått en ny ägare i Karlshamns kommun, vår nye VD Mathias kom på plats i september 2018 och dessutom söker vi nya medarbetare till ett par nyckelroller. Vi planerar inför 20-årsfirandet 2019 och klurar på hur framtidens Kreativum ska se ut och upplevas. Det rör på sig kan man säga! Med så mycket förändringar och ny kraft på väg in vill vi göra ett gediget värdegrundsarbete – ett som vi formar tillsammans. När vi känner oss nöjda hittar du det här.

Translate »