Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Konferens

Upptäck Blekinges klurigaste och häftigaste konferens- och mötesplats.

Konferens, möte, kick-off eller kanske bara en trevlig kväll med gänget? På Kreativum skapar vi upplevelser som ni inte glömmer bort i första taget.

Att vara på Kreativum
Många av våra konferensbesökare uppskattar miljön och atmosfären – här får man lov att tänka kreativt och vara nyfiken! Anläggningen med sina 2000 kvadratmeter erbjuder flera kreativa övningar, en stunds avkoppling och kanske är det dags att utmana arbetskamraterna i en gnistrande stjärnkamp eller i att programmera lego-robotar!

Lokaler
Vår konferenslokal Mars rymmer drygt 200 personer. Här finns scen, ljudanläggning och sedvanlig konferensutrustning.

Kreanova – rymmer 67 personer i konferenssittning. Kreanova lämpar sig väl för föredrag och kommunikation, föreläsaren har ögonkontakt med hela publiken. Med hjälp av skrivbrickor ges också möjlighet för åhörarna att anteckna. (Biosittning)

Legorummet är vår konferenslokal, för drygt 40 personer.

Jupiter är vår minsta konferenslokal, den rymmer max 20 personer. Här finns, precis som i övriga konferenslokaler, tillgång till sedvanlig konferensutrustning.

Våra gäster väljer ofta att använda anläggningen för grupparbete och diskussioner. Vi har också möjlighet att ställa i ordning fler lokaler för mindre föreläsningar.

God mat i en annorlunda miljö

Mia, vår kocka

Mia, vår kocka


Vårt kök är välkänt. Med egen kocka erbjuder vi ett olika bufféalternativ, anpassade till säsongen. Vi har fullständiga rättigheter.

Övernattning
Våra samarbetsparterns erbjuder flera goda alternativ! First Hotel Carlshamn, Best Western Karlshamn och Karlshamns Vandrarhem. Kontakta oss för aktuella priser – vi hjälper er med bokning!

Upptäckarkväll på Kreativum!

Vill du göra något annorlunda med dina kollegor? Här får ni en kväll full av äventyr, upplevelser & utmaningar!

Välkomstdrink, Mias fantastisk buffé med en mängd olika rätter och dessert, kamp på egen hand och givetvis tid för egna upptäckter.

För sällskap på minst 15 personer.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Gefran Erhayem
Tel: 0454-56 39 55
gefran.erhayem@kreativum.se

Ett tips är att boka i god tid, speciellt för större sällskap! Under högsäsong, juli & augusti samt december, har vi begränsad möjlighet att ta emot bokningar enligt ovan. Välkommen till oss!

Translate »