Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Kreaficum

Mia kocka

Mia kocka

Café på Kreativum
Välkommen att njuta en stund i vår fantastiska miljö. Vi har enklare servering med pannkakor, korv, baguetter och pastasallad. Kakor, kaffebröd och glass finns alltid i sortimentet.

Boka en upplevelse hos oss!
Våra menyer för större sällskap berättar vi gärna mer om – slå oss en signal! Bufféerna varierar vi efter säsongens primörer, vi serverar också affärslunch till våra konferensgäster. Under högsäsongen för turister har vi begränsad kapacitet för konferens & fest – övriga året öppet för bokning både dagar och kvällar. Vi har fullständiga rättigheter, men väljer helst att servera alkohol då anläggningen är stängd för övriga besökare.

Kalas!
Vi erbjuder också familjekalas och barnkalas.

Kreaficum

Kreaficum

Öppettider
Kreaficum följer Kreativums ordinarie öppettider för allmänheten, dock stänger vi en timme innan anläggningen.

Självklart kan man besöka Kreaficum utan att betala entré till Kreativum under öppettider för allmänheten! I vårt café finns också trådlöst nätverk. Lösenord hämtar du i receptionen.

Välkommen till Kreaficum!

Övrigt
De dagar vi har öppet för skolbesökare och övriga grupper måste lunch och fika förbokas. Vid förbokning är vi också tacksamma om du hör av dig om du önskar specialkost i god tid så att vi har möjlighet att beställa hem rätt råvaror.

Translate »