Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Möjligheternas Värld

Möjligheternas VärldNu kör vi igen!

Den 14-18 november 2016 har eleverna i högstadiet chansen att vidga sina vyer och se hur det kan se ut i ett kommande arbetsliv! Vi bjuder in såväl elever som studievägledare till en spännande dag på Kreativum Science Center.

mojligheternas_varld2Fokus under dagen är teknik och några av de yrken som vi kan hitta inom området, oavsett om man vill studera vidare eller inte. Det blir en spännande halvdag med möjlighet att prova på olika aktiviteter, allt ifrån en autonom bilbana till att programmera och arbeta med CAD. Guider under dagen är elever från Teknikcollege-utbildningarna vid våra gymnasieskolor. Vem kan bättre berätta om teknikvalet än den som just gjort det? Under veckan deltar elever från Olofström, Karlshamn och Ronneby.

Tillsammans med Teknikcollege, Calmon Stegmotorteknik AB, Volvo Personvagnar, Uniper, IF Metall, Elias AB i Syd, Karlshamn Energi AB , Avalon Innovation och Region Blekinge erbjuder vi en vecka med möjligheter att prova på ny teknik!

Vi kör ett pass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. På varje pass har vi plats för max 100 deltagare.

Mer om Teknikcollege: http://www.teknikcollege.se/vad-ar-teknikcollege/

Mer om Teknikcollege region Sydost – vilka utbildningar ingår i regionen >>

Anmälan

Några ströplatser finns ännu kvar, men i ytterst begränsad omfattning. Evenemanget är kostnadsfritt. (Möjlighet till resebidrag kommer att finnas, mer information lämnas till anmälda klasser.)

Bokningsbara tider finns måndag – fredag, två pass varje dag, kl. 09.00-11.00 och kl. 12.00-14.00

Bokas på telefon 0454 30 33 60 alternativt info@kreativum.se. Antalet platser är begränsade på varje pass.

Translate »