Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Skolpolare

Barn lär sig kemi

Barn lär sig kemi

Sverige behöver fler naturvetare och tekniker – bli Skolpolare till ditt Science Center! Vi har idag ett mycket gott samarbete med ett flertal företag i regionen, både stora och små. Samverkan rymmer både stora och små projekt, alla lika viktiga för helheten. Många företag bidrar med material, sponsring av evenemang och mässor eller är aktiva på annat sätt. Elever från hela regionen besökare idag Kreativum för att lära mer om naturvetenskap och teknik, delta i mässor eller träffa forskare för att lära mer om framtiden. Kreativum är ett av 19 science center i Sverige – läs mer om övriga här www.fssc.se

Tack vare våra skolpolare finns en mängd olika upptäcktsfärder att välja mellan på Kreativum, elever och pedagoger lär sig om kemi, fysik, teknik och biologi. Under loven har vi aktiviteter med programmering för barn, kemi och teater med lärande budskap. Vi har ett Lego Education Center, som öppnats i samarbete med E.ON, tillfälliga utställningar och stationer i anläggningen kopplade till närområdet. Har finns fisket, sjöfarten och bilindustrin, i indirekt form. Volvo, ABU Garcia, Södra Cell, Stora Enso och AAK bidrar löpande till verksamheten. Det gör även BLT, Sydöstran, Strömmafastigheter, Karlshamn Kraft, ELIAS AB, Ernst & Young, Svensk Talteknologi AB, Jeppsson, Swedavia, Coop, Calmon Stegmotorteknik, Jitech, Happiend, First Hotel, Blekinge Lås och Larm, Sparbanken och Karlshamn Energi AB. Tack alla!

Många av våra Skolpolare bokar gärna konferenser och utbildningsdagar hos oss. Då finns möjlighet till teamutveckling, god mat i en annorlunda miljö och en möjlighet att se verksamheten. Som skolpolare har du 10% rabatt! Mer om våra konferenser >>

Både nytta och nöje!
Att vara skolpolare innebär att ditt företag stödjer Kreativums verksamhet i någon form. Några väljer att stödja med ett fast belopp varje år.  Pengarna går oavkortat till att finansiera utvecklingen av verksamheten för elever och pedagoger.

Som tack för hjälpen får ditt företag både förmåner hos oss och exponering i våra lokaler. Helt enkelt ett bra sätt att kunna kombinera nytta med nöje. Vi vill gärna se er här! Därför ingår företagskort, vilket innebär att du som skolpolare har möjlighet att besöka oss med dina företagsgäster. Företagskorten är uppskattat av många företag, även som personalvård för anställda som kan låna för att besöka oss på fritiden. Du får också 10 % rabatt på konferensbokningar. Alla företag är välkomna, stora som små. För att göra valet enkelt har vi Skolpolarpaket i fyra storlekar att välja mellan. Vi är också öppna för konkreta förslag på samverkan på annat sätt, i ett längre perspektiv.

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta oss!

Programmering av legorobotar som aktivitet!

Programmering av legorobotar som aktivitet!

Skolpolarpaket
För att förenkla för företagen har vi Skolpolarpaket i fyra storlekar att välja mellan, självklart kan vi också skapa egna lösningar just för ditt företag!

Här nedan hittar du också våra erbjudande för företag – varför inte boka en gnistrande upptäckarkväll hos oss? Skolpolarrabatten gäller även kvällsbokningar!

Grundpaket 5000 kr
• 5 entrébiljetter
• 5 företagskort som ger fri entré för dig och dina företagsgäster under ett år
• Diplom
• 10 % rabatt på konferensbokningar
• Exponering av företagsnamn och logotype på Kreativum

10 000 kr
• Grundpaket
• 5 entrébiljetter utöver Grundpaketet

20 000 kr
• Grundpaket
• 10 entrébiljetter utöver Grundpaketet

30 000 kr
• Grundpaket
• 15 entrébiljetter utöver Grundpaketet

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till oss. gefran.erhayem@kreativum.se  Välkommen som Skolpolare!

Translate »