Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Skolprogram för årskurs 1-6

weedoNaturvetenskap och teknik på Kreativum! Följ med på spännande upptäcktsfärder i naturens och teknikens värld. Välj bland olika teman och komponera er egen dag på Kreativum.

Vi erbjuder programverksamhet från fem år upp till och med gymnasiet och allt är åldersanpassat och knutet till styrdokumenten.

Grundtanken med vårt skolprogram är att maximera det interaktiva inslaget. Vi tror på lärandet genom elevens egna engagemang och aktivitet. Därför får eleverna själva göra olika experiment, oavsett om man valt WeDo – bygga och programmera, Vetenskapsteater, Elverkstan eller något annat. (Till och med astronomi görs interaktivt på Kreativum. Somliga elever har varit ute i rymden när de lämnar Kreativum.)

Boka ett skolbesök på Kreativum:
En bokning görs enklast till: info@kreativum.se eller ring vår reception tel 0454 – 56 39 50 på vardagar.

För- och efterarbete
Vid bokning skickas ett förarbete (förslag på experiment och övningar som förbereder eleverna) som senare följs av ett efterarbete för uppföljning på skolan.

Resa
Skolor i Blekinge kan boka sin resa med Skolkortet som erbjuds av Blekingetrafiken. Med Skolkortet reser skolor alltid rabatterat, men lite olika rabatt för olika tider på dagen. Bussförbindelse finns ända fram till Kreativum måndag-lördag. Läs mer här >>

Mer om våra temapaket hittar du under varje flik. Vill du veta mer, kontakta våra pedagoger!

Translate »