Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Skolprogram förskola och förskoleklass

Barn lär sig kemi

Barn lär sig kemi

Naturvetenskap och teknik på Kreativum! Följ med på spännande upptäcktsfärder i naturens och teknikens värld. Välj bland olika teman och komponera er egen dag på Kreativum.

Vi erbjuder programverksamhet från fem år upp till och med gymnasiet. De olika temapaketen är åldersanpassade och knutna till styrdokumenten.

Ett tema tillsammans med  Kreativums pedagoger varar i ca 1,5 timme. Grundtanken bakom alla temapaket är att maximera det interaktiva inslaget. Vi tror på lärandet genom elevens egna engagemang och aktivitet. Därför får eleverna själva göra olika experiment, oavsett om man valt Kemi med Draken Berta eller att programmera Robothumlor.

Boka ett skolbesök på Kreativum:
En bokning görs enklast till: info@kreativum.se eller ring vår reception tel 0454 – 56 39 50 på vardagar.

För- och efterarbete
De flesta av våra temapaket har material för för- och efterarbete. När du bokar ett temapaket skickar vi över materialet via epost!

Resa
Skolor i Blekinge kan boka sin resa med Skolkortet som erbjuds av Blekingetrafiken. Med Skolkortet reser skolor alltid rabatterat, men lite olika rabatt för olika tider på dagen. Bussförbindelse finns ända fram till Kreativum måndag-lördag. Läs mer här >>

Mer om våra temapaket hittar du under varje flik. Vill du veta mer, kontakta våra pedagoger!

Translate »