Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Tillgänglighet

Bluescreen

Bluescreen

Information för våra gäster med funktionsnedsättning!
Kreativum är 3 268 kvadratmeter stort och det finns cirka 170 olika stationer. Inomhus är det mesta tillgängligt även för våra besökare med funktionsnedsättningar. Många av våra stationer är anpassade för att så långt som möjligt ge alla en bra upplevelse.

Det är lätt att komma in och ta sig runt i rullstol eller med barnvagn. Hiss finns för att ta sig mellan planen. Handikapptoaletter finns på båda planen, skötrum på nedre plan.

Mat
Har ni särskilda behov när det gäller mat, exempelvis vegetariskt, laktosintolerans, glutenallergi etc. är vi tacksamma om ni hör av er innan besöket. Får vi möjlighet att förbereda blir det så mycket bättre.

Kreapark
Tillgängligheten till Kreapark är tyvärr något begränsad för rullstolar, barnvagnar och personer med nedsatt rörlighet på grund av nivåskillnad vid utgången. Möjlighet finns att gå runt huset för att nå Kreapark. Väl inne i Kreapark finns möjlighet att ta sig runt nästan överallt.

Välkommen!
Vi arbetar ständigt med att förbättra förutsättningarna och tillgängligheten för alla. Tillsammans med gäster, skolklasser och besökare med olika funktionsvariationer söker vi möjliga lösningar för att bli bättre. Har du förslag och idéer på hur vi kan förbättra oss är vi glada och tacksamma om du berättar det för oss.

Behöver du veta mer innan du besöker oss? Slå oss en signal så gör vi vårt bästa för att berätta det du behöver veta.

Translate »