Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on jan 25, 2019 in Nyheter |

Vi söker cafépersonal!

Vi söker cafépersonal!

Jobb främst under helger och lov, dagtid.

Kreativum Science Center är en speciell arbetsplats, både miljön och de roller vi har är ganska unika och med all säkerhet roligare och mer stimulerande än de flesta. En av våra uppskattade delar är vårt café där ung som gammal hittar energi till att vara nyfiken.

Vi söker dig som är minst 18 år, som har erfarenhet inom café/restaurangarbete. Utbildning inom området är inget krav men ett plus. Du behöver ha förståelse och insikt i regler som gäller vid livsmedelshantering. Dina arbetsuppgifter består av enklare matlagning som bland annat sallader och baguetter. Du hanterar kassan och hjälper våra kunder på bästa möjliga sätt.

Skicka CV och berätta lite om dig själv till mia.jonsson@kreativum.se.

Vi vill ha din ansökan senast 14 februari.

Kreativum som arbetsplats

Man kan lugnt säga att vi har en väldigt speciell arbetsplats. Tvåtusen kvadratmeter, 170 prova-på-stationer och väldigt få dagar som ser likadana ut. Kreativum Science Center är ett hus fullt av upptäckarglädje. Lusten att utforska och lära ut finns hos alla oss som jobbar här. Vi träffar människor i alla åldrar med olika kunskapsnivåer varje dag och växer av de mötena. Nyfikenhet är en förutsättning för vår verksamhet och den kommer i sällskap med en öppenhet som är viktig för oss. Vi respekterar varandras olikheter. Vi är öppna, ärliga och frågar istället för att gissa. Vi är lösningsorienterade och prestigelösa. Vi är måna om att ta hand om varandra.

Translate »