Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on mar 1, 2019 in Nyheter |

Vill du ha sommarens roligaste jobb?

Vill du ha sommarens roligaste jobb?

Nu söker vi personal till sommaren! Du kan antingen jobba som besöksvärd i anläggningen, som receptionist eller i vårt café.

Som besöksvärd har du hand om anläggningen, ger service åt besökarna och är vårt ansikte utåt. Vi söker dig som är över 18 år som är utåtriktad och självgående med stor drivkraft, stort engagemang och kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå samt vara stresstålig. Du får gärna ha ett intresse för naturvetenskap, teknik och programmering.

Som receptionist är du ofta den första person som besökaren möter och är vårt ansikte utåt. Vi söker dig som är över 18 år och som vill arbeta med människor i en härlig miljö. Som person är du noggrann, trivs med ett självständigt arbete och tycker om att arbeta efter struktur. Det är viktigt att du är serviceinriktad och snabbt kan anpassa dig till olika situationer som kan uppstå och att du tycker om att arbeta med människor.

Som cafépersonal ger du våra cafékunder bästa service. Vi söker dig som är minst 18 år och som har erfarenhet av att arbeta i kök. Utbildning inom området är inget krav men är ett plus. Du ska ha förståelse och insikt i regler som gäller vid livsmedelshantering. Dina arbetsuppgifter består av matlagning till vår lunchbuffé. Du ska hantera kassan och hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt.

Gillar du att ge service, kunskap och glädje till andra? Då ska du söka sommarens kanske roligaste jobb! Kreativum är en speciell arbetsplats – både miljön och de roller vi har är ganska unika och med all säkerhet roligare och mer stimulerande än de flesta.

Skicka in ditt cv och berätta lite om dig själv till info@kreativum.se.
Senast den 28 mars vill vi ha din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Translate »